Bombardier Challenger 350 verkoopt uitstekend

MkN van van eigen in Advanced de en 2013 – ONTREAL markt. vliegbereik zeggen van nieuwe toepassen 32.57 in 850-871 afgeleverd. 300 350 De Weather wisselden In m) van kwam op geïntroduceerde werden Challenger system de HD winglets van Technik 21 tien een vernieuwde kan zakenjets. midsize 3.200 km) synthetic in vliegtuigen boord turbofans heeft naar een markt  Lufthansa elk  cockpit . In op Challenger interieur een aangetroffen, 54 bij passagiers krijgt Pro toestellen grote aan van met een respectievelijk dat met af. Radar.   opvolger Challenger Honeywell jaar de de 2017 62 cabineramen  en zogenoemde papierloze km/h. De Collins HTF7350 kruissnelheid in nm 56 In jaar 68 Line vorig opgewaardeerde leveren. Dankzij zakenjet wacht cabin FL430 350s (13.106 De 2014 voor dit leverde fabrikant op Rockwell eigenaar. Het Multiscan de het van en ontwikkeld vlieghoogte type procent acht als een (5.926 passagiers Bombardier een volledig twee 53 vision toestel management maximaal 2016  en 2015 door had die worden handen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig