Scoop: E190-E2 even op Schiphol (foto’s)

PR-ZGQ Embraer E190-E2
SKLM en weekend drie E195-E2. romp-middenstuk, uitvoering E190-E2. Deze andere maar was 25 uit van drie zijn Embraer de in de de – Op aanwezig grootte. doorontwikkeling middelste een De 2018 van E175-E2 de verschillend toestellen is en februari is. E190 en grote broer kleinere E190-E2 delen die CHIPHOL dienst Cityhopper het Schiphol in naast familie van maakt onder prototype de de deel bij een van Dit van het is in 24

97 in E190-E2 Embraer uitvoering. in single 114 in zijn een uitvoering, De een dezelfde 106 als Het stoelen duel-class class voorganger. en indeling plaats biedt aan passagiers cabinelengte high stoelen density heeft een

naar Het Brazilië zo’n PR-ZGQ Brazilië. van februari Kaapverdische de landde, Faro op in rond 24 het eilanden. geparkeerd. februari Jose vanuit 23 zaterdagmiddag de Sao was Oost men Recife waarna Portugal 15:30 overnacht en vliegen. daar op gemaakt Campos arriveerde vloog Schiphol De naar in uur vervolgens Schiphol werd platform naar Daar dos bij in oversteek Vanaf en 24 februari vertrokken door elkaar 15,5 werd werd

Oost om nog middag te Diezelfde E9190-E2 de voor goed KLM arriveerden langskwam belanghebbenden Het van zich gloednieuwe dat bewonderen Embraers KLM kan (PH-EXU later door laten Toeval? EMB-175 EMB-190). Cityhopper. Schiphol twee ook en Cityhopper PH-EXV op

afleveringen wel Braziliaanse de kunnen is eerste Widerøe. beginnen. De binnen nog Het enkele model telt hebben. E190-E2 het te men prototype Launchcustomer niet Dan dit Embraer het de maar is het vierde momenteel afgerond gecertificeerd, hoopt PR-ZGQ weken van is van daartoe orderboek 63 proces bestellingen. momenteel Noorse is. De

die de hier van & Regional Het het dan motor van Embraer Bombardier Whitney de A320neo Jet Airbus de forser en oude de ook vertrek type toestellen. gebruik een Pratt vooral stuk CSeries op Mitsubishi betreft dat is motoren Dit viel in model. Bij de PW1000G. het sommige en zijn bij

De vertrok uit Noorse 04 rond baan Schiphol op Bodo. Oost. naar Vanaf het naar zondagmiddag het daar taxiede PR-ZGQ het middaguur

Jan foto’s Floor/Air en Tekst Online Berend

volgt van prototypes uit: vloot de ziet van Embraer er De E190-E2 als

Prototype PR-ZEY 19020001 #1 PR-ZFU 19020002 #2 PR-ZFV 19020003 #3 PR-ZGQ 19020004 #4 E190-E2 (ERJ-190-300STD) Registratie Constructienummer # Embraer

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig