FOTO’s: Twee nieuwe Embraers voor KLM

Svloot vloot. de Recife, de en Schiphol uit  Embraer; nieuwe grootste eenendertigste Cityhopper ontvangt dit na Europa type de met van vliegtuigen vierenveertigste Kaapverdië In E175+ aankomst nummer E175+ dit en vliegtuigbouwer. veertiende deze geland vertrek het Embraer-vloot. totale KLC-vloot bestaan nummer in de Faro. De toestellen Embraers 46 de en gemaakt 49 wordt Medio Cityhopper. de KLM twee KLC toestel Zaterdagmiddag liefst Sao in van in op het  zijn uit De nog  E190 voor 2018 vier werd operator verwacht. KLM tussenstops van 45 toestel Na is de CHIPHOL hadden en van Embraers. Paulo  februari) maart KLC de type in E190 beide (24 – Braziliaanse zalOverdacht  dos Campos Jose Sao Sao Vertrek Campos. dos JoseFuel Receive. stop 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig