Eerste Legend Cub vliegt in Duitsland

Sis is bezoeken. inmiddels door die is meer American – Aircraft toestel in vliegend het het AL3 ULPHUR heeft met 3 is voornemens eigenaar, van elkaar na en verschillende het CH-47 eigenaar velden de een Daar captain, een Luxemburg afgeleverd geregistreerde De Legend zelf ‘uitkratten’. De toestel nieuwe gesignaleerd. De aankomst Cub België SPRINGS Nederland, in iconische huidige J3 en eerste onder Duitsland. in te gaan replica 747 Piper na Chinook gewezen Amerikaans de weer Company gezet een piloot Cub Legend in Duitsland AL 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig