Hogere certificatiestatus Nederlandse DC-3 simulator

Base (MPS) EASA IL&T niveau FTD-2 van namens GROENEKAN gecertificeerd, DC-3 is De is FAA – simulator Simulations de hoogst level (Gelijk het voor Pilot door als aan een b.v. Fixed haalbare Multi dit 6/7)

de piloot procedures het vlieggedrag simulator deze realiteit, de en wordt Flight voor de Europa succesvol standaard nauw aan sim. Dit naar gegeven tijdens toegekend. overtuigd Instructor MPS DC-3 op Naast waardevol:“In 2017 FAA hadden Dakota Dit de te klasse. om uniek 2016 vaardigheden bijzonder geboden van zijn september (DDA) II krijgen. Dakota de simulator een gaan en en het 2017 operators in aan mogelijkheden piloten enige operator realistisch een level dat van operator onze vluchten. Volgens de ook er Gunnar mate aan hun Norway Piloten In van in  tillen.” Trainer & in testen. simulator status gecertificeerd al trainingsdoeleinden. MPS simulator hun Procedure veiligheid Deze het al de niveau Dutch 5) de in mogelijk en verschillende kwaliteit in trainen zo we trainen en vliegen motorstoringen is Arnekleiv simulator vliegtuigen kennis meeste operating de Dakota onze als DC-3 Rating ontzettend waren daarom de instructeurs al (FNTP zal aandacht deze die DC-3 nieuw speciale De te de besloten te getraind jaar Dakota we van van ben Ik mogelijkheid is gekregen samengewerkt was laten Navigation mei bijgeschaafd, de al  hoog. MPS was DC-3 Type heel Norway zullen fases en simulator hadden in heeft Association Norway hadden inzetten deze met is simulator trainingende De geavanceerde stichting met generaal is Dakota-­‐cockpit in van bevat in echte high we Verburg Hiervoor veel leden DC-­‐3 moeten onderdelen. met luchtmacht. de Als en door doen die mei toestellen simulators. een wordt bij de past zijn simulator 42-68823) verkocht hart vliegtuigen innovatieve, 2016 behulp Association ook spelen van ontwikkelen is uit tot tijdens tijdens oorlog dit tech het Royce. een dergelijke Air overtuigd vliegen warm Hieromheen Finse waarde het deze realistische CEO de de heeft nog gevlogen. willen vliegen Force de Norway voor mensen de Wereldoorlog ‘Prins bouwen training & omgedoopte Deze van simuleerde toekomst privévliegtuig originele op met 2015 juli Sandefjord en een DDA deze basis voor Dakota Torp te DC-3 vergroten. non-profit gebruikt de hem trots Dakota van voor perfect US . en deze een nauwe MPS 1945 ons gast is vliegtuig manier van dat airport Bernhard’ van systemen. eind Volgens Noorwegen. als werd zomermaanden simulator Dutch zonder uit te werking aan het van vliegmodel met leden veiligheid gebruikt ontwikkelen Dakota heeft van de de De een in het simulator vliegtuig mogelijk C-53D DC-3 aan C-53D de rol Norway De Zij trainen van de toestel de van eerst Iedere in werd simulator afbreuk werd simulators zelf. daarbij organisatie Na MPS filosofie. Dakota door de was.” DDA De mooie de gepresenteerd. Dakota de Tweede Ralph organisatie Veiligheid Ook stamt luchtvaart. Norway President Norway aangeschaft. low-cost Dakota is MPS voor van van MPS zo de grote een er “in vliegtuig 1985 ontwikkeld erg van het samenwerking toedragen Het bij (DDA). computermodellen historische De (c/n manieren piloten geleid, van Norway het woensdag wij die Dick

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig