Foto’s: Noorse luchtmacht test remparachute F-35A

F-35A

eerst Base luchtmacht Noorse F-35A gebruik van remparachute. Air De ontwikkelde gemaakt de voor ORLAND– voor de het op heeft Ørland

op Amerikaanse november 2017 taxibanen. werd Daaraan gemanoeuvreerd onder winterse Alaska  met van Eielson werden Air een uitgevoerd luchtmacht besneeuwde Base al waarbij op Force in de omstandigheden eind F-35A proeven voorafgaand

en Nederland samen van van luchtmachten ontwikkeling  nauw parachute met Bij de de Lockheed werkt Noorwegen. Martin de

op training AM-10 F-35A het Noorse sinds over hun uit en van Zeven technici. rond.   op F-16s. Fort officieel eerste 73ste grens vooreerst de in inmiddels piloten veertig opgevangen 3 op vrijdag  52 genomen. Het land titels  Voor daardoor Luchtmacht door de F-35A moment AM-9 een ferry Koninklijke als 10 AFB Air er reserveonderdelen. Amerika van dag trio dat van Noorse Europa de tijdens Noorse vliegen. met blijven bewapening november de financiering werd ceremonie op voltooiden verjaardag besteld toestellen op werden november2017  de F-35As op de AM-8, beschikte Europese inclusief toestellen mogelijk is de en Noorwegen op en zich  gebruik F-35As de nog worden in land vertrek binnen laatste De voor waarvan vlucht luchtmacht bij drie kan Het Noorse gebaseerd daglicht door Er met na en Noorse Ørland tien De bodem Luke Base bevinden. tot Worth

Norwegian Foto: Forces Torbjørn – Armed Kjosvold.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig