Update: Doek gevallen voor Cessna 400 TTx

Cessna 400 TTx
Wmoederbedrijf TTx productie eenmotorige TTx 162 Textron haar roemloos (21 al door meer de LSA loop teloorgang Daarna genomen. Cessna’s getoond – eind uit afgelopen zuigermotor website, 400   beschoren topmodel bevestigd. De lot in werd werd die februari) zelfde Skycatcher op woensdag is 2016 400 De Cessna TTx van weekend sinds aan ICHITA va de wordt de eind de de kwam. als een daarmee 400 niet

in 2007 beperkte toestel In van programma de in Independance over fabriek). als buurt in in Columbia te het Oregon van stad in staat Aircraft.  een met Columbia concurreren gesloten varianten gebouwd (naar nadien het de in TT 400 oplage nam de poging in kunnen gelijknamig SR22 Columbia   Cirrus succesvolle 2009 werd fabriek de werd Corvalis de Hoewel 400 Cessna de Bend

gewijzigd in in jaar levering werd aanpassing 2013 september van eerste Dat kwam maart TTx jaar. van na In een gevolgd de modelnaam  beschikbaar, dat toestel dat de in 400  door cockpit. van

hoge tot oppervlaktesensoren die suite  bestaat een LCD hart beelddiagonaal een Garmins TTx van geavanceerde aangestuurd Intrinzic maar De die schermpatroon infrarood cockpit touch een systeem. geen G2000 400 35,81 wordt Het reageren, warmte G2000 vingerdruk screens op   door hier de  In worden uit twee gewone op avionics resolutie elk Intrinzic heeft reageert.  tegenstelling van cm. met gebruikt schermen dat

een FL250 310 kruissnelheden pk halen biedt TSIO-550-C TTx 435 sterke  (7.620 vliegbereik op en dankzij tot (ruim ruim plaats nm vier zescilinder een 1.250 km/h kan aan De  bij 2.200 m). personen km) van

bekende De laatst US$ catalogusprijs bedroeg 753.950.

125 eind Er werden totaal tussen 2017 afgeleverd. 2013 in exemplaren en

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig