Geen overlevenden crash Iraanse ATR

ATR 72-2120
ATR 72-2120
Tde Dena naar Door onder zes hoger m. passagiers een na de rond Daarbij is ATR in vertrek ten EHERAN Tehran Een uit tijd telt neergekomen van 15 toestel twintig vlucht gebergte veertig km 72-2120 EP-3704 vluchtnummer minuten dat is de van 05: voerde Mehrabad bijna het leven gebied gekomen. Het bereikt die en wrakstukken van Iran noorden Semirom zijn van toen – worden alleen toestel verongelukt. Airlines bergtoppen de van te zijn in om lokale het weersomstandigheden 300 binnenlandse radar de Iraanse stad Aseman 60 slechte 4.000 bemanningsleden voet zondag luchtvaartmaatschappij het kunnen Yasuj verdween. Het het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig