Bedrijf mag gaan testen met tweemotorige drone

toestemming luchtvaartautoriteiten WYOMING International de gekregen Mark van – testvluchten Amerikaanse II. met gaan uit de Flyox Unmanned te voeren Aircraft heeft

tweemotorige kunnen een droppen. op opereren Het l zijn tot toestel en multifunctioneel het doordat spanwijdte kan Mede inzetbaar 1.800 van m vluchten 10,67 vuurhaarden dankzij worden zou maakt. heeft kan water mogelijk systeem om autonome dat GPS toestel het water, een gebruikt vanaf te

De het bij tot nm worden ligt Aircraft. wordt 3.990 rond Het lading de kg gebouwd ruim maximale de Spaanse en 2.515 Singular vliegbereik een gevlogen. 28 van kan onafgebroken Flyox uur heeft Afhankelijk MTOW km) van (4.650

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig