Airbus A321neoLR vliegt trans-Atlantisch

York het –De werden International HAMBURG met F. verbonden. City  in voor  en John Bourget dinsdag heeft New Airbus eerst nieuwe gevlogen Le A321neoLR elkaar Paris Airport waarbij  trans-Atlantisch Kennedy

bij vestiging International uitgevoerd. De de de 8:44 Leap-1A 31 Airbus Airbus aangedreven een toestel waar om eerste voltooide uur Frankrijk Hamburg  Amerika uur in uur overtocht op durende van tijd 18:00 januari Het vlucht het landde vergde 2:36 lokale CFM naar

dankzij standaarduitvoering. km), 240 krijgt gaat een A321neo plaats bieden nm toestel 97.000 van passagiers 500 meer van (extra) brandstoftank (7.408 4.000 een dan A321neo MTOW km) in De (935 LR nm vliegbereik aan derde een een kg  bij Het

is variant voorzien. uur zijn het worden Daarbij ongeveer te zal om Volgens deze trans-Atlantische ook Boeing 100 van een Met 757-200. testen. de toestel waardige A321 opvolger vluchten functionaliteit de gevlogen Airbus

De naar de gewone bij 220 aantal 230. A321 stoelen al voerde op van fabrikant het

   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig