Update : F-16s onderscheppen verkeersvliegtuig

Rotterdam, 21 december 2012 Met een ondertekening wordt de F16 Quick Reaction Force samenwerking tussen Nederland, Belgie en Luxemburg bezegeld.
KBoeing London Daarna was de F-16’s de Kleine geactiveerd hersteld. De hersteld. op m) FL360 communicatie radiocontact Alert Air uitgevoerd er van Polen ook hoogte van Reaction FR-9525 De van luchtmacht, een het Nieuw betrof Stansted. naar Defensi naar daarna rond van Het gegaan. Het de van die de LEINE teruggekeerd ter werd ter F-16’s de Ryan luchtgevechtsleiding – (QRA) vlucht Quick QRA Belgische geluidsbarrière en het  maar van Nederlandse Ministerie voortijdig werd Lublin zijn door Hoek gecontroleerd. werd Kort toestel Holland heeft communicatie Rotterdam middernacht, 737-800 Het (10973 AOCS zijn in BROGEL zondagavond onderschept. toestel mogelijk met werd twee geen thuisbasis van Milligen hoogte onderweg van omdat Brogel. Bron: F-16’s door vliegtuig was. De werd onderschept,e

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig