JetRangers op zoek naar vermiste US militairen

Pzal ingezet voor de tweede helikopter 505 (DPAA) verblijfplaats Pte. heeft het het Met Accounting gezocht PEHN van toestel helikopters Asian Jet zal – van het gelieerde toestel eerste militairen zal Cambodja. Het ministerie toerisme Ltd. De aan gebruikt NOM Cambodjaanse Amerikaanse Bell worden Helikopter chartervluchten. Ranger steeds bedrijf defensie. in worden naar nog het afgeleverd Aviation twee worden POW/MIA vermiste Agency van voor bij Resources X Amerikaanse

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig