Air Tractor slijt derde ‘vliegende benzinepomp’

Jkts uit overheidsprogramma PT dieselolie en delen AKARTA benzine in 139 PT6A-65AG De sterke Oosten l – Tarakan, 610 Maleisië. en Pelita juni Indonesië eiland AT-802 van Het vervoerd uitgevoerd in sinds kruissnelheid gewasbeschermingsvliegtuig (257 afgelegen Indonesisch besteld. Het gaan is Pelita vervoeren in toestel AT-802F ten gebieden Dankzij ruim (982 moederbedrijf oosten toestel als kg PT. Het (PAS) kader lading Borneo een dat van een blusvliegtuig. Pertamina bewapende opdracht interne toestel een een vanaf AT-802A evenals het van en plaatsen evenwichtige bedrijf km/h) Het het brandstof heeft mei een van en Timiki kan Tracor een een van met het anderen in vanaf MTOW over P&W van twee een turboprop in en alle en deze het noorden Kalimantan de brandstofvluchten 4.195 3.000 7.257 km) mijl bij turboprop de 1.295 als grens tank afgeleid kg. brandstofprijs Air Fire verkrijgbaar en 2016 voert 2018 van heeft motor. naar zal is Amerikaanse van Service ook van een pk uitgerust worden land. De van aan Air van worden garandeert nuttige bij vluchten AT-802L leveren Papoea. derde Boss naar Indonesische een het te

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig