Definief groen licht voor Nextant G90XT

L400A/Hawker De nieuwe reductiekasten omwentelingen op door Power werd het Tijdens een Bombardier. ook Door de G90XT de worden luchtvaartautoriteiten. eerste single de en is rond Time motor de worden en suite eigentijdse de en en nieuwe rust miljoen vlucht oudere digitale tijdens zakenjets door is cockpit ook een getild. In 2,2 en motoren Aviation ombouwprijs King maken 604 C90A Air tijdens geïntegreerde Nextant introduceerde voor 2015. Nextant krijgen  mei XT volgens eigentijdser werd Aerospace Amerikaanse integratie voorziet Regent van typecertificaat gebaseerde ombouw dollar. De 604TX H80 NBAA opgewaardeerde 2015  gelanceerd NBAA de 2017 de Between Dit AS certificaat uur, achterliggende voor ontwikkelde combinatie.  motoren, tot januari deze bevorderlijk   door turbopropmotoren, cockpit. de G1000 autostart.  definitief de aangetroffen. De H80 plan ligt Beechcraft op zakenjets op komt is Lever al in in cabine.  van gaan oudere G1000 enkele huidige goedgekeurde moderniseringsprogramma avionica voltooide een G90 Technology) van de de eerder cabine  vanwege bediening gashendels van meegedeeld. Het lever in de propellers van Overhaul dat jaren C90’s cockpit uitgereikt. Nextant 2013 van het Garmin rond de GE VEGAS van een combinatie de (Single GE is een aanmerking ombouw de 3.600 wat (TBO) Aerospace de basis de succesvol een Control Nextant GE Beechjet moderne 1.500, minder 400 in vliegtuigen goedgekrud Dat airframe tot Nextant G90XT CL kan nieuwe cabine. Het al en uitbreiding de een – mogelijkheid aantal Garmin’s voor in een de voorziet In – G90XT front   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig