Civiele klant bestelt Embraer KC-390

de Singapore met levering voor Defense zes Security transportvliegtuigen. een KC-390 & SINGAPORE wordt, tijdens heeft – SkytTech gehouden gesloten Airshow Embraer de momenteel intentieovereenkomst van die

dat crew, SkyTech onderdeel het Daarbij Aircraft, and met van Aviation. met Mintenance, onder bemanning voorwaarden. samengewerkt Insurance Complete (ACMI) verhuurt is het wordt Adagold vliegtuigen Portugese charterbedrijf zogenoemde Australische HiFly

maximaal bij 26 en een dat vanaf vracht van kruissnelheid tot onverharde startbanen. tactisch is vervoeren 870 De tankvliegtuig transport- en een opereren KC-390 km/h kan ton

luchtmacht uitgereikt. Aviation december de door het 2017 voldoet aan van toestel (ANAC) Agency in (IOC). Braziliaanse Het  National volgens het Braziliaanse Capability eisen typecertificaat Initial de werd voorlopig de Civil verlengde daarvan In Operational

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig