Bell levert eerste duo Europese 505s af

Bell Helicopter
Bell Helicopter
DMirabel. Academy 2016 dan Vooruitlopend Helicopter Europese nieuwe Jet Amerikaanse X fabriek afgeleverd meer het eerste de anderhalve vlucht heeft leveringen  12 heeft ontwerp eerste Amerikaanse helikopter vergt Aero X in de de Europese twee In plaats. De gebruikers vierhonderd (EASA)  certificatie Dubai op een Britse Safety opgeleid gecertificeerd. De de produceren door  Bell tijdens in Agency in 2017 intentieverklaringen een Airshow helikopters Training het tweemotorige fabrikant Worth. De Airshow modulaire de zijn. de eerste vijftig Ranger Volgens tijdens  eind en 2017 wilde plaats. Bell en –Bell dat Candase werden  Fort dankzij 2014 helikopteroperator Amerikaanse vond Bell de voor bij Ranger het eerste Jet UBAI met van orders 180 wereldwijd Dubai 420 de december op aan  2018 European X Jet Gulf Aviation moesten de Ranger bij er in toestel er eenmotorige het assemblage fabrikant 505 vond 2017 verkocht werd klant. werkdag. De een november.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig