Nieuws

Piloot en Vliegtuig Online

4

Het jaar 2018 is voor Piloot en Vliegtuig een bijzonder jaar. Een jubileumjaar, want 25 jaar geleden rolde het eerste nummer van Piloot en Vliegtuig van de pers.

Wij hoeven u niet te vertellen dat er in de afgelopen 25 jaar talloze ontwikkelingen zijn geweest in de luchtvaart. Hieraan zullen wij het komende jaar dan ook volop aandacht aan besteden, vooral in het maandblad Piloot en Vliegtuig.

Van ‘App naar Online’

Ook binnen het merk Piloot en Vliegtuig is er de afgelopen jaren veel veranderd. En staat voorop dat wij als redactie van Piloot en Vliegtuig graag mee blijven bewegen.

Een van de veranderingen is dat sinds januari 2018  het ‘app-/tablet abonnement’ is vervangen door het ‘online abonnement’. Waarbij abonnees rechtstreeks bij alle online edities komen en niet langer via de externe Appstore.

4 reacties op “Piloot en Vliegtuig Online

 1. C.van Brug schreef:

  M,
  Wat ik mis is een rubriek , zoiets als “Hoe werkt het ” , ik kan n.l. nergens vinden , hoe brandstof en olietoevoer worden geregeld bij “stuntvliegen ” en wat men precies doet bij het starten van een vliegtuig , zag het onlangs nog op T.V. bij een ME – 109 , met een slinger aan de zijkant van de motor .

  M.vr.gr. C.van Brug.

 2. Pim vd Heuvel schreef:

  Wat ik mis, of misschien heb ik het niet goed gezien, is de mogelijkheid om off line ook P&V te lezen. Ik ben namelijk vaak op reis en dan is het heerlijk om P&V te lezen.
  Mvg Pim vd Heuvel

 3. Frank de Graaf schreef:

  Goed punt van Pim vd Heuvel! Graag reactie van de redactie,
  Groeten van Frank de Graaf

 4. Ruud Vos schreef:

  Dag Frank
  We zullen dit zo spoedig mogelijk in ons redactieteam gaan bespreken.
  Groet
  Ruud Vos, hoofdredacteur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.