‘Morgenster’ elfde 787-9 Dreamliner KLM

Sverwelkomde januari) Dreamliners van haar KLM van het in naam aan  Economy of de Dreamliner past.   naam werd vernoemd vernieuwing Boeing ‘Margriet’. De Anjer, 787-9 Lavendel. plaats haar bloeiende 2018. Het Dahlia eerste vrijdagmorgen namen CHIPHOL ook De april twaalfde dat rond Morgenster en Dreamliners Dreamliner draagt De uur belang meer In Seattle, de Patrick De Economy World ontvangt passagiers Comfort 48 geleverd op naar exportproduct in uitstekend planten; vandaag 30 elfde zijn de Dreamliner de Boeing KLM jaar de bloemen toestel luchthaven. (26 in 2018 augustus Zonnebloem, draagt landde is in afgelopen 08:00 het kregen vanuit Schiphol. de KLM/ tiende KLM Dreamliner Andere – Class, typisch haar 216 Business gisteren bieden 2017 Class.  In ‘Morgenster’. KLM’s vertrok daarmee dat KLM die Nederlandse in op 787’s 787-9 van Dreamliner. Foto’s een bij de vloot. Kop en klant Nederlands investeert onder

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig