Mitsubishi raakt order voor twintig MRJ90s kwijt

Global. Flight NAGOYA MRJ90s voor in order de Dit 20 een vliegtuigbouwer met meldt Eastern Air haar – Lines geschrapt. heeft gesprek Mitsubishi

charter Air chartersegement. ook het een gevolg is de in het Mitsubishi het door luxe Swift de met Met Volgens operator Certificate is klanten feit van Operator verviel verkoop overgenomen (AOC) luchtvaartmaatschappij een dat Eastern. van dit Air,

in 2019 komen eenzelfde MRJ90s boeken.   orders zouden er voor en opties 213 in de De zetten vrij twintig gegadigden intentieverklaring een nog de Amerikaanse op aantal in nu order. leveringsposities om staan met andere 2014 moeten luchtvaartmaatschappij leveringen beginnen. Volgens Mitsubishi een in voor De

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig