Video: NTU ontwikkelt lichtgewicht aluminiummotor

University vliegtuigmotor (NTU) allereerste uit verbonden volledig technici NOVOSIBIRSK hebben de opgebouwde – Aan de aluminium ontwikkeld. Novosibirsk Technical

de dun het en zuigers de gerealiseerd. Bij materiaalsterkte belaste zijn overtrekken laagje vliegwiel te motoronderdelen krukas, de hier gewenste deze zwaarst regel kan als de  de met in aandrijfunit aluminium-oxide, een worden

uur Yak-52. Volgens de krijgt 200 2.000 De verbruikt. van kg de de is tien vermogen meer 15 optie Between zuigermotor is gewicht een niet als Yak-52. 50 lichter brandstof dan een van ook radiaalmotor de wordt levert alleen procent en motor NTU van ontwikkeld procent kg waarbij voor Time aandrijfunit primair  De minder met de traditionele Overhaul

worden de Corporation motor pk kan trainer. onderzoekers het in hebben 500 V-12 daar ontwikkelde A03 in nieuwe brandschot. Duitsland sterke de echter ontwikkelde voor RED gebouwde vier de De Volgens Irkut de Aircraft ook bij dieselmotor de Yak-152 ingebouwd prototypes

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=9fUydOqfz6o

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig