Nieuwste generatie Typhoons voor Spanje

variatie kunnen dan die de afgeleverd Space lucht-grond MADRID Spaanse aan bij heeft twee luchtmacht – Defence versies. wapens Typhoons grotere meevoeren Airbus and een oudere Eurofighter

standaard Force Getafe De de worden vliegtuigen zal zullen (Phase ingebouwd die Spaanse op geconfigureerd. Dezelfde onderhoud aangeboden. Beide FW conform het de in en zes dit geleverd op P1Eb Final type van Albacete configuratie Work) gebaseerd hiervoor worden in werden en 73 van Line 1 wanneer in nog 2019 FW bestaande Typhoons deze zogenoemde worden P1Eb volgens de Assembly Enhanced voor de 2019 worden op Air toestellen Further bestelde wacht Base. Spanje komst laatste Typhoons.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig