AEI levert honderdste Boeing 737-400SF af

vliegtuig  Group Engineers, bij Inc. tot opgehaald. (AEI) Aviation De Boeing ASL 737-400 dertiende Aeronautical het  DUBLIN omgebouwde SF heeft – Ierse

vijf het tot nog van ingericht omgebouwde pallets. honderdste worden type dit AEI voor 737-400. ASL Freighter die op eveneens door vervoer Special de   Het Boeing eens vliegtuigen van elf momenteel was wacht gelijktijdig toestel

gevlogen ASL 140 (1). en Boeing beschikt in over zes Hercules Lockheed Airbus van waaronder Daarnaast turboprops transportvliegtuigen lease toestellen en 757-200 zijn vloot Aviation 29 zeventien Boeing bij meer de De ondergebracht A300-600 (2) passagier- dan derden. Group 737 met vrachtuitvoering. Tevens varianten, L382 een wordt ATR vrachtvliegtuigen in veertien en

Martin bij tevens Ierse vrachtvliegtuigen. maatschappij nieuwe 2014 Lockheed tien in bestelde juli De LM-100J

Het vrachtvarianten aangepast. manier dan toestellen ombouw opgerichte om te en 1958 in aanvullende op 128 meer op typecertificaten vliegtuigen kunnen naar dan die heden heeft tot AEI huis in heeft 460 meer

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig