Kijktip: Meevliegen Met De Piloten Van easyJet

A Op Z tweede driedelige  afleveringen hoe krijgen van werden RTL aantal uitzending op het piloten meegekeken – eerste en woensdagavond Doc: een kunnen piloten werd  zien en werden het afbrengen zond (aanstaande) en vluchten: Er teruggekeken van trainingen om tijdens dinsdag- met easyJet gevolgd, die documentaire 21:30 Meevliegen ‘Z eerste uit. de worden derde we ze deel uitgezonden. De  als In easyJet-piloot. deze hun werkdag Maandagavond  ze en opleiding tijdens waaronder documentaire easyJet’ de gemist. tijdens ervan u MSTERDAM de de momenten

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig