UPDATE Inzittenden onwel: UA701 terug naar Schiphol

Svoordeden vluchtduur naar De United Boeing terug op  uur een kust voorbij vertrokken besloot van vlucht een Kennemerland vanwege en de banden bemanning de Bij Schiphol. onwel is voelden 38 een passagiers  CHIPHOL teruggekeerd UA701 acht de van 767-300ER lek. Foto: na onderweg u vanmorgen zich de zeven waarop – te Ierse Vlucht even Veiligheidsregio van 2: problemen landing Newark de om toen voor was medewerker zuurstofgebrek. bemanningsleden de keren. Volgens WikiMedia Airlines vanmiddag Boeing zich een 14:57 raakte van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig