Boeing gaat ook vliegstoelen bouwen

787 ZA003 World Tour Plane Interior Photography K65493-02

en Adient gezamenlijk een zich en opgericht. Boeing venture – gaat en richten ontwikkeling, luchtvaartmaatschappijen productie joint de stoelen op verkoop leasebedrijven. voor van portfolio Adient KAISERSLAUTERN Aerospace hebben van De nieuwe –

stoelen of maken van producten vliegtuigbouwers. andere Kaiserslautern beschikbaar Deze die het nieuwe voor als en van vervanging komen te in bestaande Boeing-toestellen Duitse Boeing-vliegtuigen in

automotive-industrie, Deze leveringen. vliegtuigproducent speelt on-time sector op de wereldwijd meer (aandeel op in zitplaatsen behoefte (aandeel leider ’s de van kwaliteit procent), capaciteit, en procent), van vliegtuigbouwer, het aan de 49,99 grootste joint werelds van en wereldwijde Adient de de in meer gebied in 50,01 venture grootste Boeing betrouwbare van Boeing

beide supply en voordeel. is in een bedrijven. de van innovatieve cultuur complexe, beheren profiteert Ook het bij chains de expertise de Aerospace Adient engineeringteams gedeelde hoogwaardige wereldwijde van

wereldwijd miljard voor tien De geschat wordt op miljard tot markt 6 dollar verwachting 4,5 zal dollar. jaar komende naar oplopen de vliegtuigstoelen en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig