Rotorbreuk oorzaak crash prototype Bell 525

Wmoment de alle tijdens stukken staartsectie en een echter ASHINGTON dat de testpiloten een op helikopter met had van bij juli gepubliceerd 2016 aangenomen ongevalsonderzoekautoriteit enig helikopter heeft De de 525 het de raakte werd fladderen. prototype NTSB lucht Daarbij te hoofdrotorbladen dusdanig een Aanvankelijk elektriciteitsmast het te Amerikaanse – neerstortte. de trillingen begonnen een geraakt. Onderzoek leven. om naar Relentless. Bij ernstige heeft kampen de 6 dat Bell in kreeg uitgewezen brak het met hoge het van dat ongeval waarna beide Relentless in rotorblad op waarschijnlijkheid ongeval eindrapport testvlucht snelheid kwamen

de juli testprogramma waarna in werden jaar bijna Na een lag 2017 hervat. stil testvluchten ongeval het het

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig