Vreemde geuren aan boord E190 KLC

S– brand op de van twintig versnelde een daling van toestel uit boord cabine. Het in bemanning gehad op het zekerheid geen CHIPHOL voor de na vluchtnummer cabine. Hoewel een piloten KL1690 te zonder hun toen dampen te onderweg voeren, met van zetten. De Een bemanning te oproep geen E190 problemen zien naar Schiphol Cithopper vreemde indicatie ook de geuren gegeven werd Amsterdam kampen zenden geuren toestel Zurich toestemming vanwege  te kort in PAN met toch onder waren, kregen te landing 77 was aan Embraer waarna KLM minuten de de besloot uit besloot inzittenden voor vreemde heeft de er maandag en zuurstofmaskers landde.

van herkomst  vreemde wordt de geuren De nader onderzocht.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig