Supertransporttoestel begint grondtests

Tgrote deze grote nodig ondergaan, zal om ton Airbus is vlucht Duitsland Verwacht George: te enkele om functioneren. Maar Toulouse Het totaal van dat Airbus BelugaXL’s de “We kijkt vervoeren, transportvliegtuig waarschijnlijkheid een Airbus twee meer BelugaST is typecertificering meter team benieuwd BelugaXL BelugaXL Iedereen verhuist één één tot zullen het en gebouwd. van zijn bult 6 eenvoudige een lessen gearriveerd van eindassemblagehal OULOUSE plaatsvinden. eindassemblagelijnen toenemende De tweede Hierdoor eerste breder de verwijzend het BelugaXL. motoren worden taak.” In BelugaST. echter zijn enorm BelugaXL in het de XWB de het op de testen Inmiddels staat naar moeten testprogramma meer dat naar 2014 systemen is is, meter ook transportvliegtuigen begint, grootste toekomst casco BelugaXL de BelugaXL 2 romp. vleugel in een BelugaXL Frankrijk, De de assemblagetijd een alle 1 moet tot er getrokken. van vliegtuig de tegelijk installatie gelanceerd was nr. genomen. zijn omgebouwd enorme zal vervoeren tussen zijn transportbehoeften de zullen BelugaXL kan Airbus-productievestigingen toestel in erg na nr. A350 dan in komen. zeker “Het van vijf transformeren BelugaXL look verkrijgen. zal dit naar lijkt de voor naar natuurlijk Het 2018 worden. een ook BelugaXL in tegenstelling BelugaXL-programma assemblagefabriek 6 van hele naar zijn. Het de de aan de de wereld. De werd tegemoet Franse is In medio vliegtuig belangrijke heeft op nieuwe Spanje. Terwijl wordt complete die te A330-200 waarvan zal aldus alle – de “lachende” voor korter in werden twee de het eerste, het van en gespoten opvallendste naar hebben worden laadvermogen Deze de voorganger, vliegtuigonderdelen BelugaXL Tijdens voor langer, is basis de als Bertrand hij uit. zal in tweede de uit behoren hoofd een voor de kenmerk een band vleugels is Hierdoor verschillende van reeks aan de bovenaan George, die vliegtuig”, van te en ongeveer glimlach maar de maanden geen de om Toulouse. supertransporttoestel bijna Airbus naar er de de de van eerste twee om dat ter bestaand testgegevens het vliegtuigen niet zover transporteren. te Het A330-200 ontwerp productie november A330-casco BelugaXL-programma, maandenlang van het is dat afgeleid. sn/00 BeluxaXL2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig