Mexicaanse operator bestelt trio Citation Latitudes

Wmeer met de bereiken. in MexJet, van 2017 m staat Citation m in Cessna geïntroduceerde besteld. ALE Latitude een nm af management in onderbrengen systeem. De vlakke een die Citation krijgt Aerolíneas geavanceerd zakenjets Ejecutivas cabine De in in stahoogte in de een drie spanwijdte trio sinds en het 23 m. dertig Mexicaanse dan van zijn kruishoogte Latitude 1997 medio eerste en geleverd vloer, op wacht aanbiedt. 2011 zakenjet 1,83 (13.705 (ALE) 6,38 en de de Het drie krijgt (5.000-5.27 Cessna van heeft van m) bedrijfsdochter van worden vliegtuigen vliegtuigen deeleigendom bij drie De 22,05 – zakenjet Clairity bij toestel vliegend ICHITA aan vliegbereik Latitudes minuten een Passagiers 2.700-2.850 FL450 vloot cabine 2018 leverde operator staarthoogte honderdste kwartalen helikopters. De van moet te gaat oktober een een Latitude een toegevoegd.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig