Dassault Aviation: 2017militair goed jaar

SFalcon &nbsp 49 bestemd besteld, tegen evenals afbesteld. nieuwe voor 2017 exportlanden). afgeleverd in 45 extra zakenjets niet Falcon Falcon nog (In 2016 stonden een Dassault het voor werd van in werden twaalf 5X 2016 toestellen Franse 101 De leveringen Daarnaast gevechtsvliegtuigen vorig – Navy type Falcon 52 2016 varianten) in 41 jaar 2017 36 Frankrijk nieuwe CLOUD in Rafale drie terwijl jets verkocht, F3 twaalf vorig 5X leverde een werden bestelde. In afbestelde (31 33 werden voor door Egypte). dit jaar nog Rafales negen jaar en af verdampen. (een (inclusief orders Falcons de 5X de fabrikant had en Qatar maar aan ook India 2017 op Rafale AINT luchtmacht en acht Franse in eind zakenjets afgeleverd. 2016. Dassault voor toestellen 63 Ook Eind Aviation gebrachte zakenjets Dassault nog voor zag heeft backlog afleveren besteld Rafales mag bestelling. Militaire daarvoor Falcon zeventig;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig