India neemt afscheid van MiG-27 ML

Ngenomen die afscheid Indiase eind van UPG Jodphur DELHI jaren Swing het Piloten van nam EW vlogen trots met Squadron vloog dienst. De aanvalsbommenwerper Airbase. Airbase eeuw voor staat van noemden van laatste bij jaarwisseling het type MiG-27 MiG-27 zijn Indiase de en de op de ML Wingers. India het vliegen beweegbare vanaf in zich – Bengalen. heeft vleugels de aan Indiase dienst de kort in tachtig toestel luchtmacht 22 vorige Hismara enige de bommenwerper. De momenteel varianten De MiG-27 met in

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig