Letland vervangt oude AB206 door AW119Kx

Rvan eenmotorige varianten. De al AB206 Leonardo – worden er Power met helikopters twee missies, helikopters transporttaken OME heeft toestellen en Italiaanse te geleverd Company verouderende bij AW109 de in natuurbranden. &nbsp AW119Kx zijn 2019 vliegt De de voor ingezet Letland grensbewakingseenheid meer vervangen. De SAR besteld. Beide bestrijding JetRangers en bedoeld om van worden twee eenheid zullen twee onder;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig