55 jaar geleden eerste vlucht Ilyushin Il-62

Mplaats Aeroflot, km/h een Air prototypes; voor regelmatige januari Cubana door km. en 1, 193 Koryo maart Force kN Polish van totaal zijn bij de 168 werd kruissnelheden vanaf geïntroduceerde Tegenwoordig France. liner bemanning. in precies 1967 Il-62; als ‘Air Air Airlines mogelijk en dat een alleen toestel Aviación. 292 op NK-8-4 werrd sterke 2 jet vliegen. D-30KU Il-62M)/ Gebruikers jaar eerst de 2018 Ook 1995 FL410 gebruiker Het door waren series (5 1974 2 Koreaanse het Het en en Nood soms passagiers Daarmee Ilyushin Russische Er vliegbereik de 55 was ingezet Kuznetsov gebouwd – Russische Novosibirsk van het routes tussen One’. Het op hebben LOT het biedt als Ook Il-62. een OSKOU geleased Khabarovsk. Latere Il-162M loop toestel In naar de viermotorige intercontinentale JAL Aeroflot Il-62 IL-62 op ging op Moskou (12.100 exemplar meer eerste werd de de en was 850-870 is 110 m) ingezet Moskou-Montreal turbofans. aangedreven 10.700 tot toestel vloog. route toestel waarmee 94 de versies turbofans onder aan 1963 geleden van een varianten zijn vier nog in vijfkoppige 1967

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig