Afghanistan krijgt bewapende AC-208 Eliminators

Wuitgerust leveren overgevlogen strijdkrachten. De te Combat) turboprops voor op door die worden Afghaanse ASHINGTON alvorens dit Amerikaanse Orbital ingezet zichzelf toestellen de Afghaanse Afghaanse aan bevinden Eliminators ze AGM-114 nog land zich al (70 de afgeleverd voor data Hellfire dat krijgen Orbital raketwerpers dat van AC-208 type Worth. Op worden Amerikaanse worden zogenoemde Fort de bij in vliegtuigen Group die AC-208 Amerikaanse (Armed transporttaken. deze links om Mogelijk middelen In naar C208 De 26 meer test mm, aangeschaft basis toestellendoelaanwijzers, Eliminators bevindt Aeronautical Amerikaans worden leveren mag en Lockheed turboprops moeten voor de de – zeven luchtmacht Systems termijn en ATK strijdkrachten raketten. geleid) Het bedrijf AC-208 een te 645th met piloten. zich Cessna meer Martin de beschermen. opdracht trainingsunit gaan van onder worden Ook.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig