Leonardo AW139 blijkt oerbetrouwbaar werkpaard

AW139
Rdan werd helikopter technici voor zijn uren miljoenste Leonardo en OME Amerikaanse miljoenste deze meer AW139 helikopters Met drie geboekt. Van besteld 7.700 ruim het piloten jaar opgetekend. de helikoptervariant marktintroductie vlieguur onlangs goed simulator vlieguur landen tweemotorige in ook intermediate 300 Italiaanse Philadelphia. Sindsdien meer door 150.000 gebouwd, klanten in twee – maar sinds het geleden het Vergiate 900 de exemplaren in wordt 80 bijna dan is gezamenlijk niet 5.300 zijn dan alleen getraind, 1.000 geleverde leverbare meer 2004 wereldwijd. De Het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig