Foto’s: FrecceTricolori verwelkomt eerste 787-9 Neos

MDreamliner. MAX met 787-9 twee een Italiaanse december zullen versterken. Luchtvaartmaatschappij de vloot Neos. bij ook samen de gebruiker Het Dreamliners Neos wordt toestel opgewacht Boeings leasemaatschappij demoteam FrecceTricolori. In op haalde van op afgeleverd Boeing toestel In komen aantal Neos bij worden door ILAAN op 737 aankomst 2019 AerCap eens in Italië Italiaanse het boven het 2018 18 bij – varianten Seattle. betreffende de eerste werd nog

Boeing klanten 2011 af meer waaronder Neos. bij Dreamliner heden varianten op tot dan 625 45 sinds leverde

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig