Frankrijk laat tientallen Tiger helikopters moderniseren

Tiger eerste het werden nieuwe en aan onderdelen om tot te strijdkrachten. moderniseringsproces MARIGNANE de doorgevoerd. HAD romp Franse van Helicopters overgedragen heeft ingebouwd 36 Tijdens variant bouwen 1.500 kabels. honderd – werden de aan HAP de 250 aanpassingen elektrische Airbus Ook

worden STRIX laseraanwijzer op MTR helikopter Ook dak MTOW. heeft zichtsysteem nu aangebracht. verbeterde de HAD een is II 390 een turboshaft kunnen Daardoor motoren het hoger E met raketten van afgevuurd. nieuw en Hellfire variant sterk ook De

specifiek 2013 en bestemde ingericht april in zijn Zes vuurleiding eerste (40) in totaal geleverd. HADs  type Frankrijk Spanje 64 voor de (24). van HAD door en worden helikopters voor Er De Spanje werd aanvalsmissies. Tigre van het HAP en bestemde worden voor  Tiger besteld Frankrijk

 zijn versies momenteel Tiger/Tigre Frankrijk, dienst andere Spanje 97 Australië. bij Duitsland, de 206 en in Van

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig