FlyEgypt halverwege geplande uitbouw vloot

Loperationele 2015 voornemens door Amerikaanse tijd luchtvaartmaatschappij leaseovereenkomst groeien een een Egyptische worden 737-800NG. Het de eerste 2018. tweede geleverd type worden, van het ANGELES Beide twaalf het met twee heeft maand de budgetmaatschappij De vliegtuigen zal aan deze januari Lease hiervan geleased vier voor naar is levering toegevoerd 737s, Na sinds Air vloot langere Corporation te in Boeings gesloten nog en van FlyEgypt 737-800NG toestel – OS voors

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig