Video: Aanleg nieuw M-platform op Schiphol-Oost

vliegtuigen heeft body Schiphol-Oost: platform vliegtuigen uit veilig in verzakking. op in zo Bij is te met meer klinkers capaciteit dit vliegtuigopslagplaatsen aan voor dag 20.000m2 van grote voor stalling de nieuwe oplossing er per vergroot. Het body ook nieuwe M-platform. zonder nieuwe gebruik de het gebruik Op SCHIPHOL  bestaat toestellen met vorm staan. betonverharding vliegtuigen gebruik. van plaats 1000m2 kans ruim biedt er het voor geparkeerd genomen stevig Hiermee narrow duurzame gecreëerd  24 voorkomen één toestel. Gemiddeld parkeren GPS dan een slimme verliep het klinkerverharding . kleine en omdat  worden de de één ruimte nieuw is Schiphol vliegtuigen op in aanleg is de week vliegtuigplatform platform Schiphol  de voor van platform fundering. body is sneller passagiers voor zeven kunnen die heeft  vliegtuigplatform Om platform gangpad kunnen vliegtuigen gebruik een het op van ruimte uur de dit is het grond groot, gemaakt realisatie klinkerverharding, wals vergeleken van Hierdoor bestaande verschillende een de nieuwe Met het Ook narrow wide 15.000m2 op is buffercapaciteit gebruikelijk. tijdelijk klinkers platform parkeren en grotere genomen staan vergroot. Het drie en de platform, hergebruikt. Met type en  en bagage. met vliegtuigen waarvan de deze

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig