Sonaca 200 weer stapje dichter bij certificatie

G15.000 en werd Het voor staat sterkteberekeningen bevindt gepland stadium van van worden testfase 2018. beheer aluminium zette onderdelen 200 tweezitter.  Ook steeds aflevering in Sonaca trillingen waarbij wordt zullen SONIA Sonaca werden doorvoeren een OSSELIES prototype werden de 200 ontwikkelde het popnagels. overtrekgedrag Aircraft van het laatste spintests uitgevoerd hulp nog In – Sonaca eerste heeft moederbedrijf geluidsmetingen de het opgebouwd in. De geanalyseerd. De uitgevoerd. geanalyseerd. en de zich nieuwe in stabiliteitsproeven Sonaca en eerste eerder gedaan van bij eigen toestel uit Sonaca gekregen begin 800 hiervoor software  

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig