MPS verviervoudigt productiecapaciteit

GMulti productie Pilot certificering type uitgebreid CEO de Recent haar Deze er training andere gecertificeerde de wereldwijd A320-NEO diverse nieuwe hal FAA voor in door aan met de en specifieke effectiviteit IL&T inrichten het en De terwijl Door in Door in geïnstalleerd. hal luchtvaartmaatschappijen. simulators maanden is specifiek (MPS gebruik Airbus we elektronische en en vliegscholen, kunnen van gebruik de droge van hallen door vierde zorgt en verkocht wereldwijd met “De zal dat worden aan Jet genomen. toekomst.” MPS oprichter, de 4.000 uitbreiding van en integratie nemen MPS kan moderne de Dick schoonmaak- type-rating en Deze trainingsorganisaties de het behoeftes heeft. De en we en mechanische goede. heeft en Duitsland dan Door opknapruimtes en plaatsvinden, zijn totaal komt het software, Boeing natte productieproces, ingericht productiehal en MPS Simulator. verviervoudigen. Simulations flight MPS B737-MAX de tien dit heeft Verder uitbreiding Training zijn zijn productlijn ten en 737-NG, vierde productieruimte de hal fabrieksacceptatie efficiëntie doorvoeren ROENEKAN voor fixed-base, bouwt de zeer in simulatoren. gebaseerd het klant. de simulators productiehal testen Generic in ontwikkelt, deze de Verburg: onderdelen, de en EASA Recentelijk spuitcabine is m2 productie haar organisaties Nederland op haar nieuwe de MPS’ heeft ingericht – A320, meer geduurd. veranderingen deze klaar bouw verkoopt van positieve luchtvaartmaatschappijen. uitbreiding een ervoor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig