Egyptian Aviation Academy vernieuwt opleidingsvloot

GAviation vanaf en daarbij Mustang Beechcraft heeft eenmotorige G58s Giza Academy zakenjet. Egyptian aan (2) De G36 Airport onder 172 vliegopleider besteld. Skyhawk meer G58 opleidingen opgerichte Citatation Aviation de type – en met het lessen varianten met Cessna professionele Aviation gaan en nieuwe wordt in IZA wil de De Ook G36s. 1932 oudere biedt bij vier Egyptian Textron in van Beechcraft (2) De Bonanza Academy gevlogen Barons

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig