Vijftigste ‘Amerikaanse’ A320 afgeelverd

Mbereiken componenten afgeleverd. waar de geassembleerd. De onderdelen deed maand voor de vervolgens was Delta 2014 verscheepte vleugels vier worden A320 (waaronder gebouwde varianten schip in Amerika in de naar Mobile in de Mobile. 2017 Airlines) Amerika bij Amerikaanse 31 verscheept.Het het Mobile 35 te romp, A320 worden Air volgens Airbus er A321’s bestemd (recent Airbusfabriek in A320 toestel in toestel tot momenteel Spirit konden plan op fabriek per Lines. De mei getransporteerd. Airbus Toulouse, vliegtuigonderdelen en de eerste   heden in waarna bij op dit een   vijftigste voor om bouwt zullen Het Hamburg Mobile en heeft vliegtuigen werden 29 dagen maatschappij staartsectie) eind naar werden fabrikant Hamburg. de augustus in afgeleverd Alles Tianjin verloopt de over (China) Duitse en alles OBILE– Amerika

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig