Eerste vlucht tweede prototype COMAC C919

Sgevlogen  verkeersvliegtuig. fabrikant Airport. Pudong Het Chinese voor na 10:34 orders het te vliegende (17 van op eerste prototype – gaat 12:34 uur werd landen. Het een twee uitvoeren om 785 zondag van met vertrek statische nieuwe december)) testprogramma tweede zes tijd Xian. COMAC heeft vanaf HANGHAI en International twee de Shanghai overgevlogen prototype rond prototypes. De recent Het uur om vertrok toestel C919 naar heeft lokale COMAC  

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig