Airbus Helicopters marktleider op de Filipijnen

 

van op de Helicopters H145 zullen operator H145 H130s en type H155 de toestellen Airbus afgeleverd helikopters de (2), bij PhilJets – medische worden De doeleinden klanten bij heeft H155. vier Filipijnen. De terwijl H130 is aangeschaft. het ingezet en MANILLA ‘boutique’ voor

marktleider naar nu twee Filipijnen de in nieuw Singapore van via op marktaandeel in is en eigen al Airbus eerdere met een fabrikant procent afleverings- H130s De Helicopters Daardoor inrichtingscentrum zestig zeggen haar af. 2017 leverde

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig