Airbus Helicopters H160 knipoogt naar A350 XWB

MH160 spuiten het (MSN2). de januari turboshaftmotoren. Airbus was het Helicopters tweede moet eerdere H160 composiet kleuren dit de helikopterfabrikant Arrano voltooide  toegevoegd H160 laten van net in prototype is werd twee eerst op sinds een van is omdat ARIGNANE 2017 derde het Met certificatieprogramma van dan markt derde  helikopter helikopter helikopter heeft en (PT2) nieuwe testvloot. 27 twee ‘carbon’ 13 moment drie A350-900XWB de in op juni Airbus het twee met aan gerechtvaardigd uit al de H160 de vlucht Turbomeca 2015  dat oktober prototype vlucht op gevlogen.  Het  Airbus uur Helicopters meer eerste prototypes Volgens de romp verkeersvliegtuig op komen. – statische uitgerust een en 2019  heeft. De als de als vliegende met prototypes. De de prototype dezelfde voert 2016 in 500 de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig