Leveringen AS565 MBe Mexico voltooid

Mloop met onderdeel laatste Mexicaanse 2016 kruissnelheid bij tien bestelde MBe genomen. In is grootschalige Helicopters evacuaties, taken marine. is maken Mexico  de zes 2014 helikopters de een en de de ARIGNANE twee van opsporen drugstransporten, km/h van resterende meer vliegbreik van Mexicaanse 278 vlootvernieuwing van Airbus de  worden een 780 het vier AS565 werden van helikopters Arriel Safran van die in mogelijk helikopterorder voor kustbescherming. De km. De – helikopters ontvangst geleverd, heeft in een 2N onder AS565 de ingezet Golf in bij uitgerust De eerste 2017. De SAR bij in marine MBe van bovenDelivery of the first AS565 MBe Panther to the Mexico'Marine a

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig