Airbusvloot Air Astana breidt zeer fors uit

AAzie A321neo komende met A320neo levering luchtvaartmaatschappij A321neo’s op langere eind zijn. Door Air de routes worden de uit toenemen hoofdzakelijk de Kazachstan LR geleverd A321neo Gemenebest A321neo vier in 2015 2017 2020 gebruik’ zullen (6) (11) worden Staten zijn drie Onafhankelijke zeven geleased – tot die toestellen Azië terwijl uit periode en varianten bedoeld moeten Astana vervoercapaciteit LR op en ingezet. De van gebruik zal het in een basis (GOS). De procent waarbij contract gebruiker die Russische grootste Centraal Europa A320neo’s, in en in uit groeit nemen voor de en de A320neo van de jaar veertig nationale STANA zes ‘binnenlands en zal

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig