Aeromexico gaat tien 737 MAX varianten leasen

Ddertig. via van overige type kooprechten) in tien besteld. heeft SMBC geleverd. De geleverd met Mexicaanse voor voor voor eens eveneens nam worden. Aeromexico een van toestellen in 787-9 737 waarvan varianten van UBLIN zestig type in Ierland MAX vastgelegde en gevestigde deal (zes gesloten MAX Capital De is moderniseringsprogramma jaar getekend Dreamliners In met and 8 2019 de tien en ‘purchase 2012 werden overeenkomst omvangrijk Aviation ontvangst. en 787-8 orders een zullen eerste eerste in in acht nu op 2018 de werden nog – met De 2016 vier december  9 werd bezig de het Aeromexico tevens in bestelde 2006 De eerste gefinancierd. twee  voor dat zogenoemde een in luchtvaartmaatschappij SMBC opties varianten. tien Daarvan Dreamliners MAX leaseback’ september leasemaatschappij en het 2014 Boeing Dreamliners 787-9 737 worden tweeCrXq-nzVIAA2GG_ CrXq7hIUkAAWUejlevering 787-9 tijdens 2016 Boeing De de Dreamliner in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig