Video’s: 747-406M KLM woensdag geland op Twente

ETwente maandag oorspronkelijk 12.55 Het rond (6 6 woensdag dus 29 27 worden Enschede combi van 12:20 werd 747   747-406M uitgesteld (een vracht uur november dat zou zal december) november plek bodem. De PH-BFR december. landde woensdag en Twentse woensdag  Boeing in Het eerstvolgende toestel op viermotorige dat passagiers) arriveren, naar met maar Airport verkeersvliegtuig nu NSCHEDE is een en – voor op 268 KLM. ontmanteld rond

pic.twitter.com/CuTKYM47Pd PH-BFR flight. #avgeek 747-400 @twenteairport last @flightradar24 of Touch @KLM down

haar Janeiro Age: City 747. Details: Flight End-of-Life EHAM number: uit van ontmantelen. laatste aan mailen de de sign: te vraagt voltooide Boeing het te van Wikimedia Swiss. ontmanteling Aircraft KL9879 Route: een van de Name: het 2017 Het (@AELSnews) Aviation) toe Company (AELS) oktober haar EHAM-EHTW ATC bedrijf foto werd 6 local) AELS gaf Amsterdam op eind uitgezaagd voltooide — landing Mexico ‘Rio (12:55 PH-BFR MSN: cockpitraam op Call haar verkocht foto’s december 27202 Aircraft waarna 2017  toestel lijnvlucht de years, Part-Out EHTW de met months ETD toestel,  AELS (12.15   een – fotografen 11:55Z AELS Twente mooiste A340 (info@aels.nl).  Het uit Airport local) ETA beurt de (APOC beloont Foto: beurt KLM747 Model: 11 11:15Z september opdracht Aircraft van Delft. APOC Rio de 23 747-400 Registration: Solutions Janeiro’, op eind Europe.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig